Skurups Brukshundklubb

Aktuella kurser

 

För att gå kurs hos oss (eller på vilken som helst annan brukshundklubb) måste du vara medlem. Läs mera om medlemskap här 

**När du anmäler till kurs via vår hemsida KAN det stå att du kommer få en bekräftelsesmejl på din anmälan. Det gör du med all sannolikhet INTE (vi har problem med den automatiska mailfunktionen i hemsidasystemet), MEN du kommer att få en bekräftelse från kursinstruktören. **

SOMMAR 2020

Valpkurs

Hundens ålder: Från 10 veckor-6 mån ålder

Kursomfattning: 6 kurstillfälle

Pris: 800 SEK. + medlemsavgift 

Instruktör: Sanne Johansson och medhjälpare Johnny Broberg

Träningsdagar: 

Onsdag 29/7 10-11.30

Onsdag 5/8 10-11.30

Onsdag 12/8 10-11.30

Torsdag 20/8 18-19.30

Söndag 23/8 9-12 (ca)

Torsdag 27/8 18-19.30

Kursstart: 29/7

Kursdeltagare: max 10

Jag vill anmäla mig>>

Innehåll: Vi varvar praktiska övningar med teori/diskussion, så valparna får vila emellanåt. Mitt motto för valpkurser är: ”Tänk inte på vad din hund kan göra för dig utan på vad du kan göra för din hund”, så utifrån hundens förutsättningar fokuserar vi på vad som kan främja ett roligt hundliv och en fin relation mellan er. Nyckelord för kursen är: Bra relation, lek, bra och tydlig kommunikation, belöningsanpassad träning, lek, nosarbete, mental stimulans, ha roligt!, LEK :) 

Om du har frågor till kursen maila gärna instruktören

 

AGILITY 

Anmälan till Annika


_____________________________________________ 

Vi har för tillfället inte fler kurser att anmäla sig till.

Det går bara att anmäla sig till de kurser som är utlagda här. Vi kan inte ta emot förhandsanmälan till kurser som inte är annonserade.

Vartefter nya kurser startar kommer de ut här ovan. De flesta kurserna börjar på våren och hösten. Kolla gärna även vår FB-sida.