Träningsgrupper

Träningsgrupp-lydnad Under sommarhalvåret har vi en träningsgrupp i tävlingslydnad på måndagskvällar. Information kommer på vår FB-sida. (Vår 2015 börjar 13e april kl. 18.00)

Under vinterhalvåret har vi tillgång till ridhus (mot egenbetalning) där vi tränar lydnad och rallylydnad. Information och anmälan sker via vår FB-sida.

Träningsgrupp-spår Skurups BK har en träningsgrupp i spår för alla som är intresserade i personspår i tävlingssyfte. Träningsgruppen tränar på söndagar på vårt område vid Beden. Kontakta spår-ansvarig om du vill vara med i vår spår-träningsgrupp.

NB. När annan verksamhet på klubben är inplanerad (träningstävlingar, klubbmästerskap etc.) har dessa företräden till planen och annan verksamhet får inte förekomma om inte annat har avtalats med arrangör. Kolla därför alltid på vår kalender om annan verksamhet finns.

Som medlem i Svenska brukshundklubben är du välkommen att träna på våra appellplaner under förutsättning att hänsyn tas till våra verksamheter! Vi vill dock att ni hör av er till vår E-postadress om ni kommer flera, så vet vi vilka ni är.